Spring Deal 2024

Spring Deal 2024: Ontvang 15% korting op elke boeking voor de Suite Hasselo in Vorden de Achterhoek!

Bij onze Spring Deal 2024 bieden we een exclusieve korting van 15% aan op elke boeking voor de Suite Hasselo in Vorden de Achterhoek. Of je nu wilt genieten van een ontspannen vakantie met je partner of een avontuurlijke reis met vrienden plant, deze aanbieding is perfect voor jou! Maar wees er snel bij, want deze deal is geldig tot 15 april 2024.

Via je eigen riante veranda en mooie aangelegde tuin kom je aan bij de bed en breakfast Suite Hasselo. Waar je 3 kamers tot je beschikking hebt tijdens je verblijf. De slaapkamer met een comfortabel opgemaakt boxspring (180 cm bij 200 cm), de badkamer met heerlijke luxe vezorgingsproducten en de kamer RUSTĀ met o.a Yogamatten en meditatie kussens. Daarnaast serveren we iedere dag een uitgebreid homemade ontbijt bij de Suite.

Wees er snel bij, want deze aanbieding is populair en de beschikbaarheid is beperkt. Pak deze kans en maak van jouw vakantie een onvergetelijke ervaring in Vorden de Achterhoek.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij onze B&B in Vorden en jou een geweldige ervaring te bieden in de Suite Hasselo in Vorden de Achterhoek.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.