Blanc De Blancs Extra Brut Champagne

Vrouw die zit op de grond in witte kleding en open sandalen, naast haar staat een glas champagne.

Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoonweg wilt genieten van een moment van luxe, de champagne Blanc de Blancs Extra Brut Champagne is de perfecte metgezel. En als gast van B&B Erve Hasselo, hoef je niet ver te zoeken om deze buitengewone champagne te proeven. Bij ons verblijf heb je de mogelijkheid om deze champagne bij je accommodatie te bestellen, zodat je jouw feestelijke momenten op passende wijze kunt vieren.

De Champagne

Ontdek de verfijnde champagne BLANC DE BLANCS EXTRA-BRUT, een ware parel die de traditie van het huis Bernard Lonclas weerspiegelt. Deze exclusieve champagne is gemaakt van 100% Chardonnay druiven. De druiven zijn zorgvuldig geselecteerd uit de oude wijngaarden. Met zijn mineraalrijke karakter en uitgebalanceerde complexiteit, belichaamt deze champagne pure elegantie.

De fijne bubbels, intense smaak en overvloedige aroma’s maken van deze Blanc de Blancs een ware traktatie voor de zintuigen. Bij het nemen van de eerste slok wordt je verrast door een explosie van zuiverheid met subtiele hints van heerlijk gebakken brioches. De levendige lengte, minerale tonen en natuurlijke, wilde frisheid maken van elke slok een onvergetelijke ervaring.

Een fles champagne BLANC DE BLANCS EXTRA-BRUT.

Bij het maken van je boeking kun je eenvoudig de optie selecteren om de champagne bij te boeken. We zorgen ervoor dat een gekoelde fles op je wacht, klaar om ontkurkt te worden zodra je aankomt. Of als je al bij ons verblijft en het gevoel hebt dat je iets te vieren hebt, kun je tijdens je verblijf besluiten om deze sprankelende traktatie toe te voegen aan je genietmomenten.


Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.