Huisregels Erve Hasselo

Om voor jou en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren gelden er bij Erve Hasselo de volgende huisregels.

ALGEMEEN

We verzoeken je vriendelijk om geen overlast te veroorzaken voor de buren en de natuur om ons heen.

Reservering

Meld bij je reservering met hoeveel personen je komt en er nog bijzonderheden zijn waar we rekening mee kunnen houden.

Annuleren

Kosteloos tot een week voor aankomst. Bij annulering binnen een week voor aankomst brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening.

Maximale bezetting Suite Hasselo

De suite en Tribe tent de Luxe zijn voor een maximale bezetting van 2 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan twee personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen. Dit aantal geldt ongeacht de leeftijd van degene die in de kamer verblijft.

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal Erve Hasselo B&B per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtings tarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

Bezoekers


Indien je gasten wenst te ontvangen? Meld het even vooraf bij ons.

Inchecken

Inchecken gebeurt in principe vanaf 16:00 uur. In overleg met ons kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 22:00 uur.

Geeft in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat je ongeveer verwacht aan te komen en bel ons op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft je niet onnodig te wachten. Je kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast je bagage neer te zetten en de sleutel op te halen.

Uitchecken

Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting, kun in overleg met (en na toestemming van ) ons voor de weekendboeking, op zaterdag en zondag een andere uit check tijd tot 12:00 uur gelden. Richtlijn blijft evenwel 11:00 uur.

Late uitcheck

Een late uitcheck na 11:00 uur tot 16:00 uur is afhankelijk van beschikbaarheid mogelijk tegen een extra betaling van €30,00.

Sleutelbeheer


Bij aankomst ontvang je van ons één sleutel bestemd voor je verblijf. Je dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van je verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij ons.

Sleutel locker


Indien wij ten tijde van jouw aankomst of vertrek niet in staat is om de sleutel persoonlijk te overhandigen respectievelijk in ontvangst te nemen, dan maak je gebruik  van de sleutellocker. Ten behoeve van het gebruik van deze locker zal je van ons een persoonlijk code ontvangen.

Verlies sleutel

Bij verlies van een sleutel brengt Erve Hasselo u € 200,00 in rekening.

Ontbijt

Het ontbijt wordt op uw aangeven gewenst tijd voor/in de kamer geserveerd.

Bedlinnen en handdoeken


Bedlinnen en handdoeken zijn inclusief. Handdoeken worden om de twee dagen verschoon.

Waarborgen hygiëne

Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers en/of studio zonder lakens en slopen te beslapen.

Prijzen

De prijzen zijn inclusief bed&badlinnen en een welkomstpakket.

In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals TV en of Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf bij ons. Geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren


Je kunt je  auto parkeren op de daarvoor aangegeven P-plekken op het terrein.
Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf bij Erve Hasselo. Parkeren op het terrein bij Erve Hasselo is op eigen risico. Erve Hasselo is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid


Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ‘s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op de inrit en het terras.

Afval


Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, dit in verband met afvalscheiding.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Dieren op het terrein


Wij zorgen goed voor onze dieren. Graag niet de dieren op ons terrein te voeren. Het aanraken van de dieren gebeurt op eigen risico.

Roken


Bij Erve is roken in de suite en in de tent verboden. In overleg kun je roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Tijdens het roken dienen de deuren en de ramen van het verblijf gesloten te zijn. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde asbak.
 Kaarsen Laat kaarsen niet onbeheerd branden.

Alcohol en (soft) drugs


Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij Erve Hasselo verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

Internet

We beiden een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Erve Hasselo als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker hebben wij het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Schade


Erve Hasselo is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die je heeft of ondervind tijdens je verblijf bij Erve Hasselo..

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, meld je het dan even? Ook als je vragen hebt over de huisregels van Erve Hasselo, dan helpen wij je graag.

© 2020 Erve Hasselo | Huisregels | Disclaimer

Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.