Bed en breakfast in Vorden

bed en breakfast Erve Hasselo Vorden de Achterhoek

Bed en breakfast in Vorden, de manier om te ontstressen! Iedereen heeft in meer of mindere mate last van stress. Mijn nummer één remedie tegen dit vervelende fenomeen is, of course, een mooie reis maken. Even weg van alle drukte en lekker relaxen. Gewoon door een verblijf in een van de hippe en mooie bed en breakfast locaties in de Achterhoek. Misschien denk je dat dat wat voor jou is! Lees dan verder.

De meeste bed en breakfasts bieden verschillende soorten gastenverbijven aan voor iedere mood of gezelschap is er wel wat te vinden.

En dan rest nog één ding:

De perfecte bed en breakfast vinden

glamping-Vorden-Achterhoek

En daarbij kom je dan aan bij Erve Hasselo midden in het coulisse landschap van de Achterhoek. Tien minuten rijden van het centrum van Vorden.  De bed en breakfast heeft twee uiteenlopende gastenverblijven. Beide geïnspireerd op de reizen van Monique en Michiel, de Founders van bed en breakfast Erve Hasselo. Je kunt kiezen uit de Suite die zich op de beganegrond van de woonboerderij bevind. De Suite heeft een riante afmeting van 55 vierkante meter en heeft een eigen privé opgang en een super fijne veranda met o.a een lounge gedeelte. Zoek je wat meer avontuur maar toch ook luxe? Dan kun je terecht in de Tribe tent deluxe, met een afmeting van 24 vierkante meter een comfortabel bed en met privé badkamer is dit ook de perfecte bed en breakfast verblijf.

Monique en Michiel vinden persoonlijke aandacht enorm belangrijk en daarom houden ze het ook kleinschalig. Hierdoor is er voldoende aandacht voor alle gasten en is er ruimte voor extra’s. We raden aan om op tijd te reserven omdat Erve Hasselo populair is!

 Daarnaast kun je bij Erve Hasselo een yoga of meditatieles boeken of wellicht ga je liever voor de RUST retreat of voor een van de fijne arrangementen.

De yoga en meditatie lessen worden door Monique en Michiel zelf gegeven, zij hebben beide jaren ervaring met lesgeven. Ze geven ook Yoga Nidra trainingen onder de vlag van de Tribe of Awareness.

Self Care is a Priority and Not Just a Luxury

selfcare shop online

En super leuk, ze hebben ook een shop met allemaal heerlijke producten voor self-care, yoga en accessoires. Tijdens je verblijf maak je kennis met een aantal producten omdat ze in beide accomodaties aanwezig zijn en je ze dus gewoon kunt gebruiken  zodat je verblijf een echte belevenis wordt. En om dat fijne en relaxte gevoel vast te houden kun je de mooie producten bij de bed en breakfast of in de webshop aanschaffen voor thuis.  Alle producten zijn van kleine bedrijfjes net als Erve Hasselo zelf en zoveel mogelijk eerlijk en duurzaam geproduceerd.

Wil je ook bij deze UNIEKE bed en breakfast in de Achterhoek verblijven?  Reserveer dan je plekje op tijd.

Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.