Founders B&B Erve Hasselo

bed-breakfast-Vorden-Achterhoek

Wij zijn Monique en Michiel Hasselo Smits, founders van de B&B Erve Hasselo in het prachtige buitengebied van Vorden de Achterhoek. We wonen hier samen met onze twee pubers, poezen en hond.

Op het platteland wonen was voor ons altijd al een droom, de rust en vrijheid spraken ons hierin heel erg aan. Uiteindelijk zijn wij op zoek gegaan naar onze droomplek.

In 2019 vonden na heel lang zoeken eindelijk ons idyllische plekje hier in de Achterhoek. Dichtbij het dorp Vorden in midden in het coulisselandschap, werden we opslag verliefd op deze plek waar je echt rust en vrijheid ervaart.

Graag laten we je meegenieten van wat onze plek en de Achterhoek jou te bieden heeft.

reizen-India- Jaipur

Reizen

Door onze vele reizen naar o.a Zuid Oost Azië. Waar we sliepen in super toffe gastenverblijven met relaxte sfeer. Zijn we geïnspireerd geraakt om hier in de Achterhoek aan de slag te gaan met onze bed en breakfast. Bij de inrichting van de accomodaties hebben we ons laten inspireren door dit prachtige wereld deel.

Waan je in de Indiase Thar woestijn onder duizenden sterren, in de Tribe tent deluxe of dompel je onder in de Suite in Bohemian stijl.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Wij zorgen er samen dagelijks voor dat je je als gast ook je welkom en thuis voelt bij ons.

yoga-meditatie-Vorden-Achterhoek

Yoga en Meditatie

Dat yoga en meditatie zo een andere wending kunnen geven aan je leven, dat hadden wij jaren geleden niet voor mogelijk gehouden.

Maar nu weten we dat het echt kan. Ons eigen droomleven leven als Founders van B&B Erve Hasselo.

Monique beoefend al ruim 20 jaar yoga en meditatie. Ze heeft verschillende yoga en meditatie studies gevolgd. Uiteindelijk heeft ze zich gespecialiseerd in Yoga Nidra, omdat deze vorm van geleide meditatie haar de inzichten geeft om vanuit haar hart te leven. Ook ervaart zij dagelijks welke gezondheidsvoordelen haar brengt, een goede nachtrust en vermindering van chronische pijn door fibromyalgie.

Dit alles sprak Michiel erg aan, omdat hij vanuit zijn baan als organisatie adviseur veel stress ervaarde. Hij heeft samen met Monique, de Irest yoga nidra opleiding gevolgd. Sindsdien geeft hij Yoga Nidra sessies , o.a bij de RUST retreat op Erve Hasselo en bij de Yoga Nidra Summerschool die hij samen met Monique begeleid.

bed-breakfast-Vorden-Achetrhoek

Wees welkom voel je vrij

Of je nu komt overnachten bij ons, een yoga sessie of een retreat gaat ervaren. Wij heten je van harte welkom.

Wij zullen je een helemaal in de watten leggen zodat jij volledig kunt genieten van de vrijheid en tot rust kunt komen.

Graag tot snel!

Warme groet,

Monique en Michiel

Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.