Spring Deal 2023

Spring Deal 2023: Ontvang €50 korting op elke boeking voor de Tribe Tent De Luxe!

Bent u op zoek naar een unieke Glamping ervaring in Vorden de Achterhoek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Bij onze Spring Deal 2023 bieden we een exclusieve korting van €50 aan op elke boeking voor de Tribe Tent De Luxe. Of u nu wilt genieten van een ontspannen vakantie je partner of een avontuurlijke reis met vrienden plant, deze aanbieding is perfect voor jou! Maar wees er snel bij, want deze deal is geldig tot 17 juli 2023.

De Tribe Tent De Luxe is de ideale accommodatie voor iedereen die van luxe en comfort houdt, gecombineerd met een vleugje natuur. Deze ruime en goed uitgeruste tent biedt voldoende ruimte en beschikt over moderne voorzieningen om jouw verblijf aangenaam en gemakkelijk te maken. Met een comfortabel 2 persoonsbed en een eigen badkamer kun je genieten van de geneugten van het buitenleven zonder in te leveren op comfort.

Om te profiteren van onze Spring Deal 2023 en de €50 korting op de Tribe Tent De Luxe, hoef je alleen maar je boeking te maken vóór 17 juli 2023. Wees er snel bij, want deze aanbieding is populair en de beschikbaarheid is beperkt. Pak deze kans en maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij onze B&B in Vorden en jou een geweldige ervaring te bieden in de Tribe Tent De Luxe.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.