Waarom bed & breakfast Erve Hasselo in Vorden

Privacy

Ben je erg gesteld op je privacy, dan is bed & breakfast Erve Hasselo een goede keuze. Kies voor de complete suite met Privé-sanitair, eigen opgang en riante veranda met lounge gedeelte. Of, wanneer je voor meer avontuur gaat, kies je voor onze Tribe tent de Luxe ook met private badkamer.

Bijzonder overnachten

Hou je van reizen en avontuur? Bij Bed en Breakfast Erve Hasselo ga je “off the beaten track”, mede door de inrichting van de gastenverblijven. Deze zijn geïnspireerd door de reizen van Monique & Michiel, de Founders van Erve Hasselo. Waan je in de Thar woestijn onder duizenden sterren in de Tribe tent de luxe of dompel je onder in de Bohemian stijl. Welke je ook kiest het zal een verblijf worden om niet te vergeten!

Boek direct

B&B activiteiten

Ontspanning en vrijheid zijn twee kernwaardes van Monique & Michiel van bed en breakfast Erve Hasselo. Ben je daar ook aan toe? Tijdens je verblijf kun je genieten van een privé Yoga en of Meditatieles om weer helemaal bij jezelf thuis te komen. Ook zijn er hele fijne mini-retreats, met ontspanning en vrijheid als peilers waardoor je nog relaxter wordt. Daarnaast is er de gelegenheid om culinair op reis te gaan, natuurlijk met het dagelijks uitgebreid ontbijt op bed maar ook met een van onze borrelplateaus met streekproducten. En wat dacht je van een picknick met onze rijkelijk gevulde picknickmand na een lange fietstocht of tour met een Tuktuk?

Duurzaam toerisme

B&B Erve Hasselo’s is niet belastend voor het milieu, mens, natuur en cultuur.  Mede omdat de bed en breakfast in onze bestaande woonboerderij is gevestigd, hierdoor was nieuwbouw niet nodig. Ook is er geen geluid en licht overlast voor de natuur en zijn de producten die we gebruiken zoveel mogelijk duurzaam en Eco-vriendelijk. Dankzij het duurzame karakter is onze bed and breakfasts ook aantrekkelijk voor bedrijven.

Dit is in het kort waarom mensen voor Erve Hasselo kiezen

  • Wanneer je toe bent aan ontspanning en vrijheid.
  • Wanneer je toe bent aan een Luxe accommodatie midden in de natuur.
  • Wanneer je iedere dag een uitgebreid ontbijt op bed wilt.
  • Wanneer je uren wilt wandelen en fietsen in de prachtige Achterhoek.
  • Wanneer je op reis toch het “thuiskomen” wilt ervaren.
  • Wanneer je van streekproducten houdt.
  • Of, omdat Erve Hasselo gewoon de leukste is.

Boek direct

glamping-Vorden

Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.