Blanc De Blancs Extra Brut Champagne

Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoonweg wilt genieten van een moment van luxe, de champagne Blanc de Blancs Extra Brut Champagne is de perfecte metgezel. En als gast van B&B Erve Hasselo, hoef je niet ver te zoeken om deze buitengewone champagne te proeven. Bij ons verblijf heb je de mogelijkheid om deze champagne bij je accommodatie te bestellen, zodat je jouw feestelijke momenten op passende wijze kunt vieren.

Ontdek de verfijnde champagne BLANC DE BLANCS EXTRA-BRUT, een ware parel die de traditie van het huis Bernard Lonclas weerspiegelt. Deze exclusieve champagne is gemaakt van 100% Chardonnay druiven. De druiven zijn zorgvuldig geselecteerd uit de oude wijngaarden. Met zijn mineraalrijke karakter en uitgebalanceerde complexiteit, belichaamt deze champagne pure elegantie.

De fijne bubbels, intense smaak en overvloedige aroma’s maken van deze Blanc de Blancs een ware traktatie voor de zintuigen. Bij het nemen van de eerste slok wordt je verrast door een explosie van zuiverheid met subtiele hints van heerlijk gebakken brioches. De levendige lengte, minerale tonen en natuurlijke, wilde frisheid maken van elke slok een onvergetelijke ervaring.

Prijs

47.95 / Per keer / Per accommodatie

Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.