Onze leveranciers en merken

Bij de keuze van leveranciers en merken zijn onze voornaamste drijfveren dat de producten vooral van hoge kwaliteit moet zijn.

Ook vinden wij het belangrijk om “kleine” creatieve ondernemers met uniek en duurzame producten te steunen en een platform te geven. Het zijn ondernemers met een mooi verhaal.

Nieuwsgierig?

Lees dan gauw verder.

Borrelplank

Vlees

Heb je de heerlijke charcuterie al geproefd? Deze komt van de ambachtelijke slagerij Kuenen uit Ruurlo een familie bedrijf waar ze nog echt met passie hun vak verstaan. Vol trots zijn ze dan ook op hun eigen koeien die vrolijk mogen ronddarren in de wei. Hun specialiteit is dan ook rundvlees waar ze o.a de mooiste Nagelholt van maken.

Naegelholt is een streekproduct uit het oosten van Nederland, het woord bestaat eigenlijk uit 2 woorden ‘Naegel’ en ‘Holt’; naegel is in het oosten van het land een spijker en holt betekende een stukje vlees. Vroeger was er nog geen koeling en moest men vlees conserveren om het langer te kunnen bewaren, vaak ging men het zouten om daarna te laten drogen aan een spijker boven de houtkachel in de keuken, de whieme.

Naegelholt wordt uitsluitend gemaakt van de malse delen van het rund, de rosbief en biefstukdelen, deze krijgen een bijzondere kruidenmelange, volgens oud recept.

Kaas

Vegetarisch

Koffie & Thee

Koffie

Onze koffie komt van de koffie jongens omdat zij heerlijke koffie maken in eerlijke biologisch afbreekbare koffiecups voor onze Nespresso apparaten® 

De sympathieke Rotterdamse Koffiejongens Walter en Corné zijn de Founders van het merk. Na heel wat misgrijpen bij het koffiezetapparaat, zijn zij begonnen met dit concept en het werd al snel een daverend succes.

Thee

Wanneer je thee zegt in de Achterhoek dan zeg je de Pelikaan uit Zutphen. Het verhaal van De Pelikaan begint op 4 juli 1816, ze maken dus al meer dan 200 jaar thee en koffie en dat proef je!

 

 

Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.