Selfcare arrangement

Toe aan

Rust ervaren in de natuur

Tijd voor jezelf

Ontzorgd worden

Jezelf opladen

Uit je hoofd in je lijf

Dan is het self-care arrangement helemaal wat voor jou!

Rust en opladen

Tijdens het self care arrangement verblijf je in Suite Hasselo, midden in het prachtige coulisselandschap. Hier kun je volledig afstand nemen van je overvolle agenda, deadlines, stress en sociale verplichtingen. En je volledig overgeven aan self care waardoor jij jezelf weer helemaal kunt opladen.

De 55m2 groot en bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van de woonboerderij. Aangrenzend is er een luxe privé veranda van 28m2 met een lounge hoek en een grote tafel met fijne stoelen.

Doordat de Suite Hasselo zowel aan de voor- als achterzijde grote ramen heeft en geheel in Bohemian stijl is ingericht, is de Suite licht en gezellig. Het geheel geeft je een gevoel van rust en harmonie met de natuur om je heen. De slaapkamer heeft een privé badkamer met fijne verzorgingsproducten en vrij uitzicht over het mooie coulisselandschap.

In de aangrenzende ruimte “RUST” vinden yoga sessie plaats en bij mooi weer kunnen we ook op de veranda en/of de boomgaard gebruiken.

Suite Hasselo bij B&B Erve Hasselo in Vorden

Log even helemaal uit

Even er helemaal tussenuit is wat je gaat doen tijdens het selfcare arrangement. Hierdoor kun je jouw leven vanaf een afstand bekijken. Wellicht krijg je nieuwe inzichten over hoe je je leven na deze dagen gaat inrichten zodat selfcare geen luxe meer is maar in je dagelijkse routine zit verweven.

Omdat je tijdens je verblijf helemaal tot rust komt, zal je kwaliteit van slaap verbeteren. Hierdoor krijg je meer energie en krijgt je immuunsysteem een boost.

selfcare isn’t selfish

.

Het self-care arrangement is inclusief:

  • 3 overnachtingen in Suite Hasselo
  • Iedere dag uitgebreid ontbijt
  • 2 maal een Yoga Nidra sessie
  • Onbeperkt koffie en biologische thee
  • Gebruik van The Munio producten
  • Gebruik van badjassen 
  • Gebruik van Yogamatten & props
  • Gratis parkeren
  • Late check-out tot 13:00

Het self-care arrangement is het hele jaar door beschikbaar.

Je kunt het arrangement alleen of met 2 personen boeken.

Prijs 570

selfcare-arrangement-Achterhoek-Vorden