Accommodaties

Suite Hasselo


Er even helemaal tussenuit dit najaar alleen of samen, niet te moeilijk lekker in eigen land. Natuurlijk doe je dat bij Bed en Breakfast Suite Hasselo in Vorden de Achterhoek.

Want dat is namelijk genieten van rust, natuur, gastvrijheid en luxe.

Begin je dag met een uitgebreid ontbijt op bed of een verkwikkende regendouche in de stijlvolle badkamer, het is helemaal aan jou. Daarna kun je de prachtige omgeving gaan verkennen, wandelen, fietsen, leuke stadjes bezoeken, koe knuffelen. Of gewoon helemaal niks, gewoon omdat dat kan. Wat je ook gaat doen, je zult zeker genieten van wat de Achterhoek je te bieden heeft.

En in de avond geniet je op je eigen veranda van de prachtige sterrenhemel.

Hoe zou je je na zo’n verblijf in Suite Hasselo voelen.

Tribe tent deluxe

Stel je voor…

Wakker worden met het geluid van de natuur om je heen, je opent je tent en staat midden in het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek. In de verte zie je hazen rennen en wanneer je omhoog kijkt zie je een buizerd vliegen, de zon warmt je lichaam aangenaam. Je voelt je helemaal comfortabel en dan komt daar je ontbijt aan gebracht door Michiel of Monique. Je kunt zo aanschuiven en gaan genieten van een uitgebreide ontbijt. Meer ontspannen kan je dag toch niet beginnen.

Zeg je ja! Dat wil ik, dan is de Tribe Tent Deluxe in Vorden de Achterhoek helemaal wat voor jou. Naast een heerlijk uitgebreid ontbijt iedere dag bij je tent, een eigen badkamer en een riant opgemaakt bed en zelfs eigen plek om in de avond een kampvuur te maken onder de sterrenhemel. Ben je ook echt de enige gast op ons Glamping terrein, hoe uniek is dat!

De Tribe deluxe is te reserveren van mei t/m september.

Prachtige locatie en hele vriendelijke eigenaren. Bedden slapen prima, ontbijt is elke ochtend een feestje, kortom: het ontbrak ons aan niets en komen graag een keer terug.

Lucienne
Yoga Moyo Haarlem

Bekijk het Erve Hasselo Travel Magazine

Fijne vakantie tips

Download Magazine
Combined Shape Created with Sketch.