Wie zijn wij

bed-breakfast-Vorden-Achetrheok

Wij zijn Monique en Michiel Hasselo Smits en wonen samen met onze twee pubers op Erve Hasselo. Op het platteland wonen was voor ons altijd al een droom, de rust en vrijheid spraken ons hierin heel erg aan.

In 2019 vonden na heel lang zoeken ons idyllische plek hier in de Achterhoek. Dichtbij het dorp Vorden in het buitengebied werden we opslag verliefd op deze plek waar je echt rust en vrijheid ervaart.

 

 

Reizen

Door onze vele reizen naar o.a Zuid Oost Azië waar we sliepen in super toffe gastenverblijven met relaxte sfeer, zijn we geïnspireerd geraakt om hier in de Achterhoek aan de slag te gaan met onze bed en breakfast. Bij de inrichting van de gastenverblijven hebben we ons laten inspireren door dit prachtige wereld deel. Waan je in de Indiase Thar woestijn onder duizenden sterren in de Tribe tent deluxe of dompel je onder in de suite in Bohemiam stijl. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk, we zorgen er samen dagelijks voor dat je je als gast ook je welkom en thuis voelt bij ons.

“Vanuit ontspanning onstaat er meer daadkracht dan vanuit stress”

 

bed-breakfast-Vorden-AchetrhoekYoga en meditatie zijn ook niet meer uit ons leven weg te denken, het geeft ons rust, focus en vrijheid! We zijn beiden gecertificeerd trainers.

Yoga Nidra is onze niche omdat wij zelf hebben ervaren wat het kan doen voor ons leven. 3 maal per jaar leiden wij de training die opleidt tot yoga nidra docent.

En om onze gasten hetzelfde te laten ervaren kun je bij ons ook een yoga of meditatieles boeken. En wanneer je all the way wilt gaan boek je een van onze fijne mini-retreats.

“Geniet vandaag en herhaal het morgen”

Warme groet en tot snel!

Monique en Michiel

Yoga Moyo Haarlem

Yoga & Meditatie

Relax & Renew

Kom tot rust
Combined Shape Created with Sketch.